Oude haven45_; rechte naad gelaste buisKwaliteitsverbetering

vrijgavetijd:2022-06-27 23:10:29 Post gebruiker:709HP180518493 Paginaweergaven:341

Kerntips:Oude haven,Chinese naam: gelaste pijp Engelse naam: gelaste buis, definitie van gelaste pijp: de pijp die gevormd wordt door het af

Chinese naam: gelaste pijp Engelse naam: gelaste buis, definitie van gelaste pijp: de pijp die gevormd wordt door het afdekken van de plaat en het strippen tot een pijpvat met een gespecificeerde vorm en grootte, en het lassen van het gewricht met een passende lassering. Toegepaste discipline: Materiële wetenschap en technologie (niveau discipline); Fundamentals van materiaalwetenschap en technologie (niveau discipline); synthese, voorbereiding en verwerking van materiaal (niveau discipline); Wat zijn de belangrijkste grondstoffen van de elektrische gelaste stalen pijp?

De stalen plaat spoel neemt het secundaire vormproces aan. Bij het rollen moeten de uiteinden van de stalen plaat eerst worden gebogen en moet de diameter lager zijn dan de diameter van de opgerolde pijp. Vervolgens pas de beddruk aan, rol twee keer op stalen buis, stalen plaat spoel, lassen en versterken van de rolpijp gewricht, lange termijn spoel, QB-spoel, QB-spoel, grote diameter dunne-wand spoel, roestvrij stalen spoel L, spoel Mn en andere merkproducten. De aangewezen producten zijn compleet en de kwaliteit is gegarandeerd. Vervolgens worden ze getransporteerd naar het lasplatform voor lassen.

Oude havenMeting van de lengte van de camera maakt gebruik van beeldverwerkingstechnologie voor het meten van de lengte van de stalen stalen buizen. Het principe is dat een reeks fotoelektrische schakelaars op gelijke afstand worden geïnstalleerd op een deel van de rol lopende rol, en een lichtbron en camera worden toegevoegd aan de andere sectie. Wanneer de dikke wandpijp door dit gebied loopt, kan de lengte van de stalen pijp worden bepaald aan de hand van de positie van de fotoelektrische schakelcamera op het scherm.

De versterking van het lassen is toegenomen, de lasvorming is verslechterd en de randovergang is slecht.

CaboolContinue pijpproducten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, de transmissie van aardgas, het drijven van stapel, stedelijke watervoorziening, warmtetoevoer, gasvoorziening en andere projecten. De detectie van dikke wandcontinue pijp is vooral ultrasone foutdetectie. De longitudinale wanddikte van twee cilinders mag niet groter zijn dan twee. Het kontlasse van een dikke wanddoorlopende pijp moet met de buis worden gespoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan die van de rughechting moet in de pijp worden gelast. Bij het walsen van de pijp werd de rolkwaliteit van de pijp, de rol van QB, het rollen van QB, het rollen van de dunne wand met een grote diameter, het rollen van de dikke wand, het walsen van roestvrij staal, het walsen van L en het rollen van Mn geanalyseerd. Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt.

Het is om te voorverwarmen in plaats van de lijn energie te verhogen. Reel heeft kwaliteit nodig, eerlijke zaken! Laten we het over onze productiviteit hebben.

Verwerking van de buisgroef en gewrichten: wanneer de wanddikte minder is dan mm, is het type I lassen; wanneer de dikte van de wand groter is dan mm, is het type V lasse; Voor buizen met een diameter groter dan mm en wanddikte dan mm moet de bodem van de pijp aan de onderkant van de pijp worden verzegeld; Naast het lapgewricht is het andere type gasspoelpijp continue en vaste V-groeve kontlassering. Als de lasse defect blijkt te zijn, moet de lasse worden gelast. Herlassen mag niet meer dan twee keer duren. De longitudinale lasse van de opgerolde pijp in hetzelfde cilindrisch deel mag niet groter zijn dan, en de afstand tussen twee lengterichting mag niet kleiner zijn dan mm.


Oude haven45_; rechte naad gelaste buisKwaliteitsverbetering



De diameter van dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral te wijten aan de problemen van de verwerking van grondstoffen en apparatuur. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, dus twee platen moeten worden gelast, wordt het stripstaal gelijkgezet, geslepen, geschaafd, oppervlaktegereinigd, getransporteerd en voorgegebogen.

Het walsen van de leiding vormt de stalen pijp blanco met een walsmachine van stalen plaat, en vervolgens voeren ze maten en vormen op andere vormapparatuur. Dit soort pijp is productie van één stuk met een lage efficiëntie, onstabiele pijpkwaliteit en een lage dimensionale nauwkeurigheid, goede kwaliteit, hoge precisie en goede prestaties. Het is de belangrijkste uitrusting voor grootschalige productie van stalen pijpen.

Resultaten van de testDe lengte van het deel: verdeel het in -gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: , .

Echter, de nadelen van handmatige snijden en snijden zijn ook duidelijk, en de kwaliteit van de incisie is zeer slecht Grote grootte fout Er is een groot afval van materialen Het nabehandelingsproces heeft een grote verwerkingscapaciteit en slechte arbeidsomstandigheden. Het snijden met een vormmachine kan de kwaliteit van het werkstuk aanzienlijk verbeteren, maar het werkstuk moet vooraf bewerkt worden. Het is niet geschikt voor het verbloemen van één chip, kleine partij en groot werkstuk. Hoewel de semi-automatische snijmachine de arbeidsintensiteit vermindert, is zijn functie eenvoudig en is alleen geschikt voor het snijden van twee vormen. Door de lage kosten van de apparatuur is het snijden in het voorgaande eenvoudig te bedienen in vergelijking met het CNC-snijden. Eenvoudig te bedienen, dus zelfs in sommige grote ondernemingen wordt het nog steeds op grote schaal gebruikt in kleine en middelgrote ondernemingen.

Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, Q q q Mn, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.


Oude haven45_; rechte naad gelaste buisKwaliteitsverbetering



De gewalste pijp is verdeeld in een rechte naad en een T-vormige gelaste pijp. Het walsen van de pijp kan voldoen aan de vraag op de markt naar minder aantal en meer modellen van gelaste pijpen. Het kan worden gebruikt voor de leiding stapel, kolom, transportvloeistof, drukvat, enz. De longitudinale lasse van hetzelfde vat met hoge druk en hoge temperatuur-continue leiding mag niet meer dan twee gangen overschrijden, en de afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan mm.

Lijst van contingentenOm u beter te laten begrijpen van de installatiemethode van opgerolde pijp, zal de volgende breedbandpijp fabriek de installatiemethode van opgerolde pijp introduceren: pijp hoep wordt gebruikt, en ruwe zijde riem, witte hennep draad, pijpuitzuiger, handvat en andere gereedschappen worden gebruikt om opgerolde buizen en pijphulpstukken te verbinden. Deze methode kan herhaalde debugging nodig hebben vanwege de grote invloed van menselijke factoren. Bovendien, wanneer de materialen van opgerolde buizen en leidingen verschillend zijn, als gevolg van hun verschillende thermische coëfficiënten, lekkage kan optreden wanneer koud en warm water worden gebruikt afwisselend?

Na het snijden in een enkele stalen plaat spoel moeten de kop en de wortel van elke partij stalen plaat spoel onderworpen zijn aan strenge eerste inspectie, met inbegrip van de mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusiestatus van het lasse, en de niet-destructieve test van stalen plaat spoel. Pas na de vervaardiging van de pijp kan het officieel in productie worden gebracht.

De profielen naadloze stalen pijp is de algemene naam van API naadloze stalen pijp met andere sectievormen, behalve ronde pijp. Volgens de vorm en grootte van de stalen pijp doorsnede, kan deze worden onderverdeeld in profielen naadloze stalen pijp met gelijke wanddikte (code D), naadloze stalen pijp met een ongelijke wanddikte (code BD) en profielen van naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code) Speciale naadloze stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt in verschillende structurele onderdelen, gereedschappen en mechanische onderdelen. Vergeleken met circulaire pijp heeft een speciale vorm van pijp een groot moment van inertie en sectiemodulus, en heeft een grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht aanzienlijk kan verminderen en energie kan besparen.

Oude havenDe stalen behuizing betekent dat het vanwege de onstabiele bodem moeilijk is om een verstevigde betonnen muur te bouwen, zodat de stalen steunmuur wordt gebruikt om de boorstapel te beschermen om te voorkomen dat het gat instort en de voortgang en veiligheid van de constructie te beïnvloeden. Hoge prijs warm gewalst stalen pijp van verschillende specificaties, grote diameter dikke wand rolpijp, dikke wand recht naad rolleiding, stalen behuizing, rolpijp fabriek heeft tijdige levering en hoge kosten prestaties. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! De stalen stapel huls is een cirkelvormige loop met een ijzeren plaat naar de grootte van de put, en beide uiteinden zijn lege vaten. Het kan de gat muur stabiliseren, gat instorting voorkomen, de boor bit begeleiden, de stapel positie vast te stellen, de oorspronkelijke grond te beschermen, enz., die over het algemeen -cm groter is dan de stapel diameter. De begraven diepte hangt af van de eigenschappen van de bodem. De afwijking van de planpositie mag niet groter zijn dan cm, en de neiging moet minder dan %. De spoel is toegewijd aan de productie van circumferentiële gewrichten Alle soorten longitudinale spoelen en stalen penstocks worden hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele spoelapparatuur. De functie van het verbeteren van de parameters van de rolapparatuur voor de leidingen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan en wanddikte van -mm. De materialen omvatten voornamelijk Q, Q, ţ, ;, mangaan en mangaan. In het algemeen kunnen koudgewalste platen worden gebruikt voor rolpijpen enz. Product executive standaards: GB /t-, GB /t-, enz. Pijpen worden op grote schaal gebruikt in de aardolie, de chemische industrie, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel de stadswatervoorziening, de warmtetoevoer, de gasvoorziening en andere projecten.

De diameter van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen boven dn. Langdurige levering van warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolpijp, stalen behuizing, rolpijp-fabriek,Oude havenQ345B gelaste pijp, oud merk, dus de twee platen moeten worden gelast,Oude haven2035; gelaste stalen buizen, zodat dit soort lassen plaatsvindt. Het grootste probleem van de dikke wandspoelpijp met grote diameter is het lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand-spoelen met een grote diameter is voornamelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde vat van de opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen.

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Het is verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste pijp, rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met % vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van of meer en een wanddikte van -mm. Het materiaal omvat voornamelijk q q ;, mangaan, mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t-, GB /t-, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemicaliën, aardgas transport stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Oudehavenadviserennieuws
OudehavenLaatste nieuws